TLDR

TLDR

World Press 2023 kiállítás kapcsán

2023. november 08. - Julius Riviera

(Igen durva szöveg az alábbiakban.)

A fidesz fasiszta retorikájának középpontjában található jelenleg a buzik, azaz az LMBTQ kérdés, nyilván hiszen ez messze több embert érint, mint a fidesz generálta infláció, és a lábon éppen kihordott államcsőd.

A napokban volt a World Press 2023 kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban, ami a fideszputyini fiókpárt, a Mi Hazánk, azon belül Kúró Dóra érdeklődést nagyban felkeltette. Mivel ha nácik valamit felvetnek, akkor arra a putyinfasiszta fidesznek reagálnia kell, ez meg is történt, természetesen a reakció illik a fidesz-rezsimhez, és nyilván az LMBTQ ügy eme újabb röhejes vagy inkább tragikomikus fordulata elősegíti, hogy a Hanyatló Nyugatról, pontosabban abból a buzisimogató Brüsszelből jöjjenek a pénzek – elsősorban Lölőnek, meg a NER-kegyenceknek, nyilván, ja nem.

Én két dolgot nem értek, és ebben várnám fideszes, politikailag elég képzett, lehetőleg a kibaszott MCC-én graduált, öltönyös, legalább államtitkári szinten segget vakargató baromállatok válaszát. (Természetesen ez csak elméleti kérdés, mert kommentelés nincs.) Tehát az elméleti kérdéseim egy fidesz ideológus felé:

1.) Az a helyzet, ha egy 18 év alatti fiatalnak un. okostelefon van a kezében, amin elérhető az internetnek nevezett valami, és ha ez a fiatal legalább a sivító gumiállatkák agyi szintjével rendelkezik (értsd. okosabb mint egy átlagos fideszes krumplibogár), akkor igen rövid idő alatt hozzá tud jutni buzi tartalmakhoz. Tehát, az Xhamster, a Pornhub, és egyéb pornó portálok egy mozdulattal elébe fogják baszni a tartalmat, ahol a buzik egymást rakják seggbe, akár gruppenben is. Ezen túlmenően lehetősége van live tartalmak megtekintésére, ahol a buzik ugyanezt élőben csinálják, mégse annyira mű az egész, például Xhamster Live. Ugye azt láthatjuk, hogy ez messzemenőkig „buzibb” tartalom, mint például a Heartstopper lefóliázás nélkül a NER-Libri, vagy a Líra üzleteiben, lehetőleg 200 méterre a legközelebbi templomtól ugye, ez nyilván gecire fontos. (Érdekes kérdés, hogy nézhetünk e buzipornót egy templom vagy iskola 200 méteres körzetében, a telefonunkon, ha éppen erre szottyanna kedvünk, ugye, ugye?)

Tehát megállapíthatjuk, hogy a mai fiatalt, akinek ha van mobiltelefonja, és azon internet, netán otthon laptopja, asztali gépe ugyancsak internettel, semmi sem fogja jelenleg megakadályozni abban, hogy nézze a kúró buzikat, és a fidesz ideológiája szerint e látvány megtekintésétől elbuzisodjon. Láthatjuk, hogy egy internetre képes okosteló azért ma egyáltalán nem state of art technológia, amit csak ára miatt kevesen tudnak elérni, és ennek eredményeként a baszó buzikat megnézni. Másrészt, ha az ifjú user fidesz újbeszélül megbuzisodni szeretne, akkor erre messze több lehetősége van az internet eredményeként, mintha bemenne egy NER-Libri könyvesboltba, és ott valami buzisokdást tartalmazó könyvet keresne. Annál is inkább, mert az LMBTQ tartalmak óriási garmadája nyílik meg előtte a neten, főleg ha – mély fájdalom – nem oroszul, hanem angolul beszél. Ezzel a tartalom-áradattal szemben teljesen nevetséges próbálkozás a 18 év alattiak belépésnek elutasítása a Nemzeti Múzeum esetében, meg a könyvek fóliázgatása. A netről a fiatal ugyanúgy le fogja tudni tölteni a vásárlás után a Heartstopper-t vagy bármely más, bármilyen LMBTQ témájú irodalmat, ahogy ugyanolyan könnyen elérheti a dolgok végpontját az Xhamster-en. Tehát a homofób, bocsánat a gyermekvédelmi törvény tökéletesen hatástalan, teljesen értelmetlen.

2.) Tegyük fel, hogy a fidesz, meg a mi csicskánk pártok ideológusainak igaza van, tehát ha én hetero vagyok, és megtekintek olyan tartalmakat, ahol a buzik farkalják egymást, akkor el fogok buzisodni, főleg ha 18 év alatti vagyok. Most tekintsünk el olyan dolgoktól, hogy aki hetero, azt nem fogja érdekelni, hogy Johnny hogyan kúrja seggbe George-t, mivel taszítja ez a tartalom, tehát nem fog ilyet nézni. Szóval, ha valaki fiatal, értsd 18 év alatti, akkor ha ilyen tartalmakat néz, vagy beleolvas egy LMBTQ témájú könyvbe, ahol mindez nem ilyen direktben van bemutatva, tehát itt Johnny és George még csak smárol maximum, akkor megvan a veszélye hogy a buzulás útjára lép, és ez sem a magyar faj, sem a Nemzet számára nem jó. Tehát fogadjuk el ezt a sületlenséget. Akkor adódik mindjárt a kérdés, ha ez igaz, akkor a fordítottja is igaz, ugye? Ha adott egy buzi, akkor ha felemelő és kifinomult hetero tartalmakat mutatnak neki, például hogy a csinos szőke csajt partyba vágja legalább három nagyfaszú néger, akkor e mű megtekintésének hatására ki fog gyógyulni a buziskodásból? Vagy csökkenni fog a buziskodási hajlama, lesz belőle elsőként biszex, aztán ha néz még pár ilyet, olyan példás, kizárólag misszionárius pózban, bekeretezett Orbán fotó alatt, kizárólag sötétben, és kizárólag gyermeknemzési célból baszó heteró lesz belőle? Sőt tempolmba is fog járni? Akire még Semjén „állatgyilkos” Zsolt is büszke lenne? Mert ha a fenti gondolatmenetet, amit a fidesz ideológusai képviselnek és törvényt csináltak belőle, elfogadjuk, akkor az LMBTQ kérdés „végleges megoldása” ugyancsak egyszerű: a buzikkal, meg a többi LMBTQ emberrel egyszerűen heteropornót kell nézetni, és akkor „normálisak” lesznek. Hát kurvára nem, szóval emiatt is a homofób, bocsánat a gyermekvédelmi törvény tökéletesen hatástalan, teljesen értelmetlen.

Más van itt a háttérben, ez pedig megszokott fideszes látszatmegoldások előállítása látszatproblémákra. A magyar neurotikus és duzzogó tolvajnemzete, mint más nemzet, a nyelvében él. Azok a káromkodások, amelyekben a buzi szó szerepel, számtalanok, és a gyerekek kvázi anyatejjel szívják magukba úgymond, azt sem tudva, hogy mit jelent. Tehát mivel a magyar társadalom egy kirekesztő és magába forduló társadalom, szavazatokat szerezni ennek igazolásával és további tüzelésével lehet. Ahogy ezt putyincsicska Viktor teszi, akinek remélhetőleg külön üstje lesz a pokolban, ha megdöglik egyszer végre, emiatt és nem csak emiatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tldr.blog.hu/api/trackback/id/tr918253889
süti beállítások módosítása