TLDR

TLDR

Az Orbán – Putyin paktum

2023. április 20. - Julius Riviera

Meglepő ugye, hogy a finn és svéd NATO tagsággal kapcsolatban hosszú időre, egy évnél hosszabb időre visszanyúló baszakodáshoz képest milyen kibaszott kurva gyorsan lépett a doktorminiszterelnökúr a Nemzetközi Beruházási Bank, közismertebb nevén a kémbank ügyében? Beszélt (az a kígyóvállú buzi) Pressman a sajtótájékoztatón, ezt követően pár napon belül megtörtént a kilépés, most pedig felszámolják az orkok a budapesti központot, hazatakarodnak Putyinjuk lábtörlője mellé, és sajnos a magyar (maffia és hazaáruló) kormány kénytelen megszüntetni a macskajancsik diplomáciai mentességét. Remélem nem bőgted el magad a szomorúságtól? Ha igen, nem baj, majd túl leszel rajta!

Egészen elképesztőnek tartom, hogy a diktáláshoz, az izomszaghoz, a kokik és sallerek kiosztáshoz hozzászokott, kibaszottul kurvára tekintélyes (nem!) magyar kormány ilyen szégyenteljes visszavonulót kellett, hogy fújjon. Pedig hogy izmoskodtak a svédeknél is NATO ügyben. Aszongya: kimegyünk tiszteletet követelni magunknak, bazmeg. Ekkora bugris tahókat: tiszteletet követelni nem lehet, csak kiérdemelni. Mindenesetre a nemzeti büszkeség disznótápján hízlalt húgyagyú választói úgysem fogják ezt megérteni. A neurotikus és duzzogó tolvajnemzet krémje ugye.

Szóval, tele lett a gatyesz a Fidesz elitjénél. Öröm ezt látni, főleg mivel következtetéseket lehet ebből levonni. Én azt a következtetést tudom levonni, hogy az amerikaiaknál pontosan ugyanaz megvan, mint Putyinnak Orbánról és a Fideszről, és a kikerülő információ olyan súlyos lehet, hogy alkalmas arra, hogy Orbánt és rezsimjét nemzetközi nyomásra megbuktassa. Mi lehet ez az információ? Nem ilyen Mészáros-lopika, meg ilyen piszlicsáré state-capture ügyek, ugyan. Az semmi. Picsafüst.

Szerintem ez az információ nem más, mint az, hogy Putyin és Orbán egyezséget kötöttek az ukrán háború előtt. Az egyezség tartalma nagyjából a következő lehet:

  • Oroszország területi rendezést kíván és fog végrehajtani, ennek minimális célját Donbasz / Luhanszk annexiója, optimális célját Ukrajna orosz bábállammá alakítása jelenti. Katonai erő alkalmazása fog Ukrajnával szemben megtörténni.
  • Oroszország az optimális cél teljesülése esetén támogatja Kárpátalja meghatározott magyarlakta területeinek Magyarországhoz csatolását, a megszokott protokoll szerint. Tehát meghatározott időpontban a magyar csapatok átlépik (átléphetik) a határt, a magyar nemzetiség „védelme” érdekében. Utána „népszavazás” fog történni. (Moszkva meg fogja határozni pontosan, mely körzetben milyen eredmény fog „születni”.) Ezt követően Magyarország területi igényeit Oroszország el fogja ismerni és nemzetközi szinten támogatni fogja. Ez ugye akkor működik, ha az ukrán akció pár nap alatt végbemegy, és az a buzi nyugat a jogvédő nyervogáson kívül egyebet nem fog tenni. Mivel Putykónak jól elhazudták a csicskái, mennyire kibaszott kemény a ruszki hadsereg, teljesen reálisnak gondolhatta, hogy az ukrajnai "békemisszió" pár nap alatt megtörténik. Hát, nem így történt, annyira sajnálom. Ja nem!
  • Magyarország ezzel az akcióval egyidejűleg kilép az EU-ból és NATO-ból amikor az optimális cél teljesül, azaz az orosz csapatok ellenőrzés alatt tartják Ukrajna nyugati részét is, és erre jelt adnak Moszkvából Orbán számára. A kilépés az unalomig ismert, megszokott, "demokratikus" formában, tehát ma este kihirdetem, holnap hajnalban életbe lép megoldással történik meg, már azért is, mivel nemzetközi szerződésekről népszavazást nem tartható, meg nyilván itt a gyorsaság fontos. Addig olyan eredményes külpolitikát alkalmaz, amelynek célja az EU és a NATO gyengítése, egységes fellépés megakadályozása, illetve ellentétek létrehozása a tagországokon belül. Támogat olyan külföldi politikai pártokat, amelyek célja az EU / NATO tagság megszüntetése az adott országban. A feladatok teljesítéséhez az orosz titkosszolgálat szervei hírszerzési és operatív információkat biztosítanak.
  • Tekintettel arra, hogy a magyar EU és NATO tagság felmondása az ország népességének jelentős része esetében forrongást, netán forradalmi helyzetet eredményezne, Oroszország készen áll arra, biztosítani fogja, hogy szükség esetén megfelelő katonai erő kölcsönadásával stabilizálja, normalizálja a belpolitikai viszonyokat Magyarországon. Nyilván az optimális cél teljesülése eredményeként. Nem könnygázazgatós bulika lenne, meg gumibotozgatás, a faszt. Éles lőszerrel történne a rendfenntartás a magyar uniformisba öltöztetett ruszki "békefenntartók" részéről. 1956 formában.
  • Függetlenül az előző pont megtörténtétől, az EU / NATO kilépést követően Magyarország gazdasági és katonai együttműködési szerződést köt Oroszországgal, a béke és biztonság, valamint a gazdasági fejlődés „kölcsönös elősegítése, a fejlődés és biztonság partnersége” érdekében. (Ilyen szirupos bullshitekkel lenne teletömve a szöveg, elfedendő, hogy országunk csupán egy csicska csatlósa a ruszki latorállamnak.) Eredményeként orosz katonai bázisok létesítése is megtörténik országunk területén. Magyarország orosz segítséggel jelentős hadseregfejlesztésbe kezd, amely alkalmas támadó hadműveletekre is.
  • A hadseregfejlesztés eredményeként Magyarország később felvetheti területi rendezési igényeit szomszédos országok felé, amelyeket Oroszország támogatni fog. A magyar revízió célpontja, és Oroszország geopolitikai céljai valószínűleg egyeznek Románia vonatkozásában. Az orkok számára ahogy korábban, 150-200 évvel korábban is, fontos lenne egy balkáni befolyási övezet létrehozása (is). Ennek első eleme éppen Moldávia elfoglalása, illetve Románia Fehéroroszország és Magyarország jellegű putyini átállítása reális geopolitikai cél ebben a kontextusban. Nyilván akkor, ha Ukrajna orosz katonai ellenőrzés alá került, tehát az optimális cél teljesülésekor.
  • Magyarország Oroszország irányításával, érdekei szerint gazdasági együttműködési szerződéseket köt, integrálódik az Eurázsiai Unióba.

 

Körülbelül szerintem ez lehet a paktum tartalma. Ez már nem is hazaárulás, ez a komplett szövetségi rendszer elárulása.  Eredményeként a nárcisztikus pszichopata disznónk országgyarapító lehetne, ami kétségtelenül jót tenne a lelkiállapotának, ha már az USA elnöke ugye nyilván nem lehet ebben a büdös kurva életben. Másrészt, innentől ruszki helytartóként ő és a sleppje bármit, abszolút bármit megtehetne itthon hatalma fenntartása érdekében. Olyan Rákosi formában, amíg a ruszki fegyverek itt vannak, elszámoltatni nem lehetne, maga a szó, hogy "elszámoltatás" teljesen értelmezhetetlen lenne. Egy valami fenyegetné csupán a hatalmát: ha megdöglene. Ahogy mondta korábban: ő nem a Kádár-rendszer ellen küzdött, hanem helyet akart cserélni az akkori politikai elit tagjaival. Ezt biztosítanák számára a felsoroltak.

Valószínűleg ezzel a paktummal tartja sakkban Orbánt Putyin: lebegteti, hogy szivárogtat belőle ami rá vonatkozik különböző titkosszolgálati csatornákon át, hozzáadva a Fidesz meggazdagodásának ügyeiből, meg Orbán magánügyeiből különböző „érdekességeket”, amelyek biztos nagy figyelmet keltenének a szövetségesi rendszeren belül, illetve az európai és észak-amerikai közvéleményben. Valószínűleg az USA diplomáciai csatornákon üzent a disznónak: tudják mi a stájsz, és kapott a törpehitler valami határidőt is, valószínűleg elég szorosat, aminek eredményeként soványdisznó-vágtában kénytelen volt megtenni ami megtörtént. Kíváncsi vagyok mi lesz a következő, netán a Roszatom? ("Megveszi nekem a Roszatom!")

Természetesen, mivel Magyarország bel- és külpolitikája valószínűleg ruszki titkosszolgálat irányítása alatt áll, biztosítható, hogy Orbán és a Fidesz a paktum tartalmából minél többet meg tudjon valósítani. Mivel az orkoknak nem sikerült Ukrajna gyors ledarálása, ezért most Orbán meg a droidjai az EU / NATO destabilizálása irányában tudnak csak tevékenykedni, illetve az EU / NATO kilépést tudják előkészíteni zárt ajtók mögött, Putyka igényeinek megfelelően. Hogy eme roppant értékes tevékenységükben, illetve a gazdasági válság „kezelésében” az díszellenzék még véletlenül se tudja őket zavarni, ezért egészen biztos vagyok abban, hogy az ellenzéki pártok mély hallgatásának oka, hogy szóltak az ottani fejeknek: nem kellene most ujjat húzni Moszkvával. Különben „problémák” lehetnek. Így állunk valószínűleg most.

Van Budapesten amúgy egy olyan helyszín, ahol pontosan látni lehet majd, hogy mikor ért véget a magyarországi szovjet majd orosz befolyás. Ez nem más, mint szovjet hősi emlékmű a Szabadság téren. Ukrajna éppen most részesül abból az óriási és csodálatos (?) szabadságból, amelyet földjükre Moszkvából elvisznek számukra, és amelyet, ha a „békeharc” sikeres volt, később ilyen emlékművekkel szoktak jelezni a prolik számára. Szimbolikus jelentése: kuss van, mi diktálunk. Amíg ez az emlékmű itt áll, ezen a téren, jelzi azt, hogy az éppen regnáló magyar politikai elitet Moszkva kézben tartja és ellenőrzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://tldr.blog.hu/api/trackback/id/tr618106980
süti beállítások módosítása