TLDR

TLDR

Klozettpapír Unió

2020. december 10. - Julius Riviera

 Az Európai Unió Alapjogi Chartája, a lisszaboni szerződés, meg az összes többi hasonló EU-s bullshitgyűjtemény egyvalamire jó igazán: megfelelően puha papírra nyomtatva az emberek, így többek között a magyar állampolgárok seggének kitörlésére egy jó alapos szarás után! Ugyanerre a célra alkalmas az az iratgyűjtemény is, amelyet a 7. cikkely megsértése kapcsán eddig összegyűjtöttek. Meg az OLAF tevékenysége eredményeként összeállított papírszemét általában.

A mostani orbángeci, lengyel féreg és ndk-s vén kurva által összetákolt paktum fordulópont az EU-nak nevezett szervezet számára. Nyilvánvalóvá vált, hogy az említett szervezet által fenti dokumentumokban taglalt elvek teljesen lényegtelenek. Ugyanolyan szájbakúrt papírozás, mint amikor a retkes EU-s pályázatok kapcsán kell legyártani a dokumentumokat, amelyeket az sem vesz komolyan, aki összegányolja azokat. Ilyet gyártok szakmányban, kilószámra, bazmeg. Mondom a paktum jelentését máshogy: amennyiben a magyarországi német multicégek gazdasági érdekeit nem sérti, úgy nyugodtan lehet, teszem azt a buzikat Magyarország Kormánya által létrehozott munkatáborokba zárni - ahol persze a NER megfelelő földesura irányításával dolgoztathatók a német multiknak, hehe, csak ne derüljön ki, helló IG Farben! (https://en.wikipedia.org/wiki/IG_Farben)

Ugyanígy teljes mértékben lehet minden fajta explicit autoriter állami működést bevezetni, amely a putyini Oroszország esetében már megvalósult. Amíg a német multik, meg a retkes fasszopó elvtelen EU pénzét nem veszélyezteti, addig ezek a dolgok mehetnek. Ja, hogy esetleg a fent említett klozettpapír-értékű hülyeségek nem teljesülnek? Hát ki nem szarja le azokat szó szerint?

Merkel nyanya, a vén ndk-s kurva gyönyörű politikai örökséget hozott létre: ez volt az az apró, de alapvető lépés, amely révén az EU még inkább azzá válik, ami valójában: egy lényegtelen, befolyás nélküli értelmetlen szervezetté. Mindezt egy olyan világban, ahol államok szövetsége tud geopolitikai súlyt képezni kizárólag. Gratulálok! Mondom egyszerűbben: a ruszki meg a sárkányos felsővezetés ma nagykörút méretű csíkban tolja a kokaint annak örömére, hogy az EU mindennél egyértelműben bebizonyította: egy semmi. És az is marad. Tudta? Készült az Európai Bizottság megbízásából. Tényleg bazmeg, ez az államszervezet akar technológiai és gazdasági előrelépést, meg geopolitikai pozíciót szerezni, amelyet egy részeges téeszelnök kinézetű faszkalap, meg annak lengyel elvbarátja ilyen könnyedén megszopat? Röhögnöm kell!

A paktum további konzekvenciái. Huxit, azaz a retkes semmirekellő EU elhagyása ebben az országban, amíg a német gazdasági status-quo ebben a formában fennáll, nem lesz. Ez nem érdeke a német multiknak. Tehát ha mondjuk Kúró Dóra valamilyen jelenleginél relevánsabb pozícióból elkezdené ugatni lépjünk ki dumát, kurva gyorsan előkerülnének a fiókból olyan dolgok nála is, amely eredményeként olyan sebességgel mondana le, mint a mi kERESZtény buzeráns, tákolmánygyártó pókemberünk. Ebből következik az is, hogy jöjjön bármilyen kormány O1G után, egyetlen dolgot kell teljesítenie: a multik gazdasági igényeinek maximális kiszolgálását. Tehát ha az a valószínűtlen eset előfordulna, hogy Daráló Dórika alapítana kormányt valamikor, vagy pucsít az Audi, Mercedes, BMW és egyéb nagyvadaknak, vagy ki lesz törve a nyaka. Azt, hogy milyen irredenta, nacionalista, etnicista, rasszista faszsággal eteti a népét, kurvára lényegtelen lesz.

További következtetések: Magyarország társadalmi- gazdasági előrelépése lényegtelen, sőt az áruk és szolgáltatások szabad áramlásának elve okán ez a legkevésbé sem kívánatos. Magyarország esetében az a kedvező a német multik nézőpontjából, ha az marad, ami most is: félperiféria, érthetőbben fogalmazva: gyarmat. Összeszerelőország.

O1G a következő szolgáltatást biztosítja a német multik számára: a társadalmi és gazdasági feszültségeket a társadalom felszalámizásával meghatározott társadalmi csoportok felé irányítja, és tartja azt magas szinten. Következményei lényegtelenek számára. Ez az a szolgáltatás, ami a német érdekek számára a legfontosabb, és ez hatalmának alapja véleményem szerint. Amíg a buzikat, a kurvára távoli és lényegtelen Sorost, a libernyákokat, tanárokat, meg bárki mást lehet utálni, addig ez, és ennek állandó zaja elfedi a gyarmatosítás olajozottan működő rendszerét. Hát mára már jó nagy zajt kell létrehozni, mivel a bennszülöttek egyre jobban érzik: kurvára nem lesz itt alanyi jogon Ausztria pár éven belül, ahogy azt 90-es évek elején hitték, és ettől kezdenek egyre inkább idegesek lenni. Minden hatalom akkor tartható fent legkönnyebben, ha a tényleges hatalommal rendelkezők fel sem ismerhetők, és ezért nem támadhatók. Ez történik ma, készül Magyarország Kormányának megbízásából. Ezért ne is várja el az ellenzék, hogy az EU bármilyen formában segítse hatalomra kerülésüket. Ehhez a fentieket biztosítani kell, plusz még többet, mint amit a felcsúti féreg jelenleg biztosít, hiszen egy kormányváltás ma óriási rizikót jelent a status-quo-ban, főleg a társadalmi feszültségek jelenlegi kumulálódása okán, amelyet a dikti az előzőleg felírt célra használ fel. Mindennek megvan a következménye, ugye.

A másik konzekvenciája a munkámhoz köthető. Ha tényleg megfelelő és elfogadható ebbe a félfasiszta, oligarcha-vezérelt hibrid rezsimbe, ebbe a tankönyvi példaként bemutatható state-capture-ba önteni az EU-s közpénzt, amelynek eredményeként a rezsim tovább mehet az önkényuralom útján, akkor nekem személy szerint miért kellene, hogy bármiféle erkölcsi problémám legyen azzal kapcsolatban, hogy személy szerint én is részt veszek az EU-s közpénzek kiszivattyúzásában? Támogatva tehetségtelen, semmirekellő vállalkozásokat, azaz becses megrendelőinket abban, hogy amúgy piaci értelemben totálisan értéktelen tevékenységeiket folytathassák. És előállítsanak a 80 / 20-as pénzvisszaosztási szabálynak megfelelő „innovatív”, semmire sem jó produktumokat. Hát bazmeg, ha ennek a fasszopó EU-nak ez jó, és lényegében fizetik a felcsúti féreg 2022-es választási kampányát, ugyan én miért moralizáljak, és morogjak amiatt, hogy látom: mi mindenre mennek el értelmetlenül az ügyfélkörünkbe tartozó cégeknél 50, 100, 200, 300, 500 millió forintok? Amiből élek én is (még).

Kitekintve pályázatíró munkahelyem irodájának ablakából a következő megállapítást tehetem: az hogy a pályázatok sokszorosan túl vannak árazva, hogy az orbáni oligarchia ezekből bőségesen gazdagodhat, az EU számára még így is bőven megéri azért a gazdasági befolyásért cserébe, amelyből a Féreg által a fentiek szerint részesülnek. Ebből az a következtetés is levonható, hogy az a lehető legjobb, ha ezt a segílykét jó faszán eltapsolják inproduktív hülyeségeke, mint térkövezés, meg 10 cm-es kilátók és lówellness-ek, illetve olyan szektorokba kerülve hizlalja az oligarchák vagyonát, amelyek a német multik számára lényegtelenek, mint a turizmus, szarospelenka-Rachel vezetésvel, Mé. Lő.-t azaz pontosabban O1G-t gazdagítva. Ehhez asszisztálnak többek között olyan semmirekellő, de kibaszottul fontosnak és elhivatottnak hangzó nevű intézmények, mint például a Fingovációs és Baszológiai Minisztérium (ITM), a Szellentési Tulajdon Nemzethy Hivatala (SZTNH), meg a Közbe-szerzési Hatósegg. Ezek mind keretét adják az EU-s pénzek felelős elköltését bemutató hülye színjátéknak. Holott az EPTK-ba adott pályázatra vonatkozóan csupán négy adat bekérése kellene:

  • cég neve;
  • mennyi EU-s pénzt akar;
  • kapcsolata az orbáni maffiához, a cégvezető kinek a kicsodája, maximum 250 karakterben;
  • mennyit és kinek kíván visszaosztani, ugyancsak max 250 karakterben.

És kész!

A bejegyzés trackback címe:

https://tldr.blog.hu/api/trackback/id/tr5716327410
süti beállítások módosítása