TLDR

TLDR

Nemzeti Pegazus, Digitális Állampolgári Póráz és ÁVH version 2.0: épülőben, a 2026-os választásokra készülhet el a magyar politikai kreditrendszer

2023. november 22. - Julius Riviera

Putyin Viktor biztosan megkapta a lebaszást majd utasításokat Moszkvából, vagy egyenesen a kínai találkozón két szájrángás, és három nyakkendőhuzigálás között Putlertől közvetlenül, így lesz szuverenitásvédelmi törvény és hivatal, (SZVH avagy ÁVH) vagy mi a fasz. A szélsőjobboldal kedvezően jön fel Európában, de ezzel szemben Viktorka töketlenkedik, az országban növekszik az elégedetlenség, szükséges ezt kezelni, hiszen jönnek a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választások. Mivel pénzike nincs, Viktorka lesz szíves valami nemzeti bullshitbe csomagolni az önkényuralom növelését. Viktorka tardív diszkinéziából származó, de nagymértékben tele a gyatya által generált rángatózását követően neki is látott NER-patkányaival a végrehajtáshoz.

Korábban egy blogbejegyzésmben már leírtam, hogy amennyiben véget ér az a 2010-és 2020 közötti NER-aranykor, amely nagymértékben elősegítette a vén NDK-s kurva, Merkel segítségével, hogy egy fasiszta, putyini irányítással kialakított spin-diktatúra épüljön ki az országban és az EU-ban, akkor a rendszer szükségszerűen be kell hogy keményedjen. Mivel EU-s pénzek innentől nem lesznek, viszont etetni kell a kilentúrát, ezért az un. „állampolgárokat” (azaz a nem NER-be nem tartozó alattvalókat) meg kell félemlíteni, kiszolgáltatott helyzetbe kell hozni, teljes mértékben atomizálni kell őket. És természetesen biztosítani kell azt, hogy gazdasági vegetálás szintjén tengődve se merjenek fellázadni, miközben gazdasági műveletekkel a fizetésük meghatározó része az államhoz kerüljön vissza, továbbá munkabérük alacsony legyen, tehát a nyugati multik (is) továbbra is telepítsenek üzemeket ebbe a Magyarországnak nevezett koszfészekbe, amelyek telepítésért járó pénzeket a NER-rabszolgatartók az utolsó fillérig el fogják offshore számlákra tenni. De vajon elég lesz-e ez a pénz etetni a NER-t? Nem biztos. Tudta? Egy diktatórikus rendszer fenntartása roppant drága, hiszen nagyon meg kell fizetni azokat, akik az állami erőszak-rendszereket működtetik és az állami folyamatos megfigyelést végzik, plusz a biztonságunk okán ellenőrizni kell azokat is, akik az erőszak és a megfigyelés fenntartását végzik, és így tovább.

Természetesen ez utóbbi nem fog működni, mivel szerintem véget ért a NER-aranykor. A Fidesz rezsim ebben az évtizedben valószínűleg össze fog omlani, és azt gondolom, hogy az összeomlás olyan erőszakos, ki kell mondanom sajnos, olyan véres lesz, amelyet ma elképzelni sem kívánunk és bírunk, viszont hasonlót láttunk már: 1989-ben Romániában. Ha az egyensúly törvényét nézem, és kiindulok abból, minek mutatta önmagát a Fidesz az úgynevezett „rendszerváltáskor” (egyenlő orosz titkosszolgálat irányításával instruált sikeres befolyás és pozíció-átmentési akció, lásd. ügynökakták), a „Tovaris Konec”, meg az elvtársi csókos plakáttokkal, meg az többi hazug propaganda szarukkal, akkor már most látható a totális ellentéte. Ez így szükségszerű. Én most, 2023 év végén azt mondom neked, hogy az 1990-es fideszes, nagyon demokratikusnak és nagyon újítónak, nagyon tisztességesnek látszó, csillogó szemű fiúcskákból, köztük a rendőrállamos transzparenssel pózoló bajszos Kövérből a folyamat végére olyan undorító vénemberek lesznek, akikhez közvetetten vagy akár közvetlenül is, a hatalommal ellenszegülő magyar emberek meggyilkolása lesz köthető. Így fog véget érni a rezsim. Nagyon csúnya lesz.

De addig még van pár év, és a diktatórikus „fejlődés” úgymond kötelező lépéseit végig fogja járni a NER, megfelelő coaching-al persze, Oroszország Anyácska hathatós segítségével, ahogy egy „szuverén", Moszkvából kézivezérelt Európa közepén terpeszkedő koszos és lepusztult latorállam esetében ez szükségszerű. Tehát én biztosra veszem, hogy Orbánt és a NER elitjét a ruszki titkosszolgálat irányítja, és elszámolási kötelezettségük van; Moszkvának korlátlan bejárása van bármilyen kormányzati informatikai rendszerbe, és egyáltalán, teljes mértékben, igényük szerint irányíthatja a magyar állam működését. Ez az igazi state capture. Lássuk mit sikerül kopipaszte-zni Moszkvából, a hatalom megtartása és az állampolgárok kontrollja érdekében. Lesz sajnos még pár húzásuk az összeomlás előtt, ezek jönnek most.

A szuverenitásvédelmi törvény, vagy mi a fasz, egy az egyben másolás, semmi különösebb meglepetés nincs benne. Minden diktatúra kreál ilyet. Véleményem szerint a törvény akkor biztosíthatja a NER számára a köz és magánélet teljes mértékű, „nemzeti szuverenitás” védelméhez kapcsolódó feladatait, ha az valamilyen digitális megfigyelési technológiával kapcsolható össze. A törvény – amit majd figyeld meg,  ki fognak egészíteni, állampolgárokra vonatkozóan is – lesz a keretrendszere a Nemzeti Politikai Kreditrendszernek, de kellenek adatszerző és kiértékelő funkciók is alá, hogy a NER példaértékű, Pekingben is promózható digitális diktatúrává legyen fejleszthető.

Tehát a Fidesz számára kell egy minden állampolgárról naprakész információt tároló adatbázis rendszer, amiben minden polgárhoz szuverenitás-biztonsági pontok rendelhetők. Azaz egy politikai kreditrendszer, amely az állampolgárok naprakész politikai profiljait tartalmazza, természetesen a legnagyobb titokban. Ez alapján lehet majd elítélni őket, vagy indirekt módon, kizárni, csökkenteni a feléjük irányuló állami transzfereket, megzsarolni őket, hogy tartsák a pofájukat. A törvény, meg a később kijövő, esetleg tök titkos végrehajtási rendeletek lehet a keretrendszer, ami alapján működtetik ezt a szart, nade honnan jönnek az adatok?

Van ugye a Szitakötő-projekt, vagy mi a fasz, ez a nemzetbiztonsági célú rendszer, amelynek célja, hogy az erre-arra járó személy arcfelismerési technológiák segítségével pontosan azonosítható legyen a sokfajta fenntartó által üzemeltetett közterületi kamerarendszerek adatait felhasználva. Nemzeti Helyelőzmények, bazmeg. (https://skyting.hu/tudod-mi-az-a-szitakoto-projekt-amivel-szinte-barkit-megfigyelhetnek-magyarorszagon)

Na most, ez nagyon jó vagy legalább jól alakul, tehát a NER tudhatja azt, hogy ki merre jár. Aztán van az a régi titkosszolgálati rendszer, amely alapján tudható, hogy ki kinek telefonál. Viszont sajnálatos módon, az emberek közléseiket egymással sokszor már nem telefonon és SMS-ben közlik, ami elfogadható, hanem mindenféle undorító hanyatló nyugati multicég által készített, végponti titkosítást alkalmazó szoftverekkel, büdös kurva libernyák anyjukat. Tehát éppen itt az ideje egy Nemzeti Spyware készítésének.

Természetesen az alattvalók nem fogják a Nemzeti Spyware-t önként telepíteni. A kontroll igényét leplezni kell. A terméket, azaz szoftvert, divatosan app-ot a felhasználói élmény maximalizálása és személyre szabása érdekében keményen TikTok-izálni kell: tehát a felszínen az alattvalók számára kibaszott hasznos funkciók sokasága legyen elérhető, ami miatt azt mindig használják (mindig fusson a szoftver), alul, a gépház hátsó részén pedig futhat a legalább annyira lényeges kód: össze parse-olni mindent az adott személy mobiltelefonjáról, számítógépéről, bármiről, amin fut. Hogy milyen adatok lehetnek ezek, mikhez férhet majd hozzá a DÁP alapból? Többek között:

- Durva és finom helymeghatározás. Lehetőleg automatikus be és visszakapcsolás funkcióval, ha megoldható.

- Kamera és mikrofon alapból, utóbbihoz az applikáció inaktívnak tűnő állapotában is. Nagyon előnyös, és úgymond a nemzeti szuverenitás védelmének elsődleges eleme, hogy a telefon, azaz a rajta futtatott DÁP-app lehallgatja a beszélgetéseket a környezetben, és az adatfolyamot részint a telefonon futtatott kiértékelő rendszer, részint felhő alapú, nemzeti (= fideszes) MI rendszerek értékelik ki, off the fly, minden DÁP-pal rendelkező készülék, mondjuk minimum 3 millió eszköz esetében. Mire célszerű használni a most kifejlesztendő neurális processzorként promózott chip-eket? Például erre, a szuverenitás védelmére!

- Természetesen a DÁP hozzáfér majd a kontakt-okhoz, az összes telefonhívás előzményhez, az összes üzenethez. Nagyon fontos tudni, hogy kik az adott személy kapcsolatai, és azokkal milyen gyakran tart kapcsolatot. Nagyon lényeges lesz, hogy a kontakt-ok közül mely telefonszámok szerepelnek majd a Fidesz ilyen-olyan adatbázisaiban, és milyen kontextusban.

- Háttértár elérése, és a tartalmak készüléken történő elemzése úgyszintén alapvető lesz. Tehát fontos lesz tudni, milyen pdf fájlok vannak a telefonon, ha netán az állampolgár olvas, nem csak a Youtube Shorts-ot bámulja. A képek feldolgozása során olyan mintázatokat kell MI-rendszerekkel majd keresni, amelyek a képi tartalmak okán ellenzéki, szuverenitást-támadó aktivitásra utalhatnak. Külön fontos képeken található szövegek feldolgozásának rendszere, mivel a letárolt képeken, lementett mémeken található szövegek segítenek nagymértékben beazonosítani, mi érdekli a "polgárt".

- Fontos lesz, milyen más applikációkat futtat az user a telefonon.

- Automatikus képernyőkép készítés, meghatározott triggerekre. Tehát ha felhasználó böngészőre vált, vagy például Facebook / Instagram app-ot indítja el, a DÁP legyen képes titokban screenshot-okat készíteni, és megfelelő címekre továbbküldeni. Ugyanezt folyamatosan. Például ahogy görget az user, és a Facebook aktív, 5 másodpercenként mondjuk csinál egy screenshot-ot, és küldi tovább a Fidesz-szerverek felé más logokkal együtt.

- És akkor jöjjön a végére a fő, megvalósítandó lényeg: a DÁP-applikáció "backend-jének" alapvető funkciója lesz a kifelé menő hálózati forgalom monitorozása, mivel elsődleges fontosságú tudni, hogy az állampolgár milyen oldalakat tekint meg, pontosabban milyen IP-címekre forgalmaz. Szükséges lesz ennek keretében valamilyen nagyon szofisztikált Deep Packet Inspection modul beépítésére, és az innen előkotort adatok folyamatos, működés közbeni ellenőrzésére, ezekből log-ok előállításár, és folyamatos feltöltésére kormányzati rendszerekbe, egyenesen Rogánékhoz, meg mondjuk a CÖF-höz és az MCC-hez, további fidesz-tudományos adatfeldolgozásra ahogy a nemzet szuverenításának védelme azt megkívánja.

- Ugyanígy szükséges lesz olyan technológiákat implementálni, amelyek képesek átnyúlni az egyes alkalmazások részére rendelkezésre álló sandbox-ból, amit az Android és iOS biztosít a futtatott szoftverek részére. Ez kemény dió lesz, de Putyin segítséget fog ebben nyújtani - jó pénzért természetesen.

- A DÁP esetében legalább kétfajta surveillance szint implementálása lesz szükséges. Az alapszinten, a normál telemetria és tracking automatán küldi a profilalkotó adatokat a Fidesz szervereire, a Fidesz MI rendszerei számára. A kiemelt követési szinten távolról lehetőség lesz az applikáció vezérlésre, a szuverenitásvédelmi hivatal operátorai számára, tehát az adott, gyanús állampolgár készülékébe távolról be tudjanak nézni, hiszen a nemzet szuverenitásának védelme elsődleges. Ekkor lehetőséget kell biztosítani arra, hogy úgy tallózhasson az operátor az adott készüléken, mintha valamilyen távoli vezérlést biztosító legális szoftver lenne telepítve. Ehhez majd kellenek nem foltozott sebezhetőségek, de még jobb, ha kormányrendelet készül arról, hogy Magyarországon értékesített készülékek esetében a DÁP-spyware-t kötelesek egyéb backdoor-karácsonyfadíszekkel együtt előre telepíteni az állampolgárok számára. Csak ilyen készülékek hozhatók forgalomba az országban.

Összességében mihez kell hogy a DÁP a nemzeti szuverenitás érdekében majd hozzáférjen? Alap az a maximális szintű adatharácsolás, amit például a TikTok szoftvere végez, lásd pl.: https://www.proofpoint.com/us/blog/threat-protection/understanding-information-tiktok-gathers-and-stores

és

https://www.boredpanda.com/tik-tok-reverse-engineered-data-information-collecting/

plusz a felsorolt titkosszolgálati funkciók. De a nemzet szuverenitásának védelme a másként gondolkodó magyar állampolgároktól (nem Moszkvától) minden pénzt, és szoftverfejlesztési kiadást megindokol, ugye?

Ez a jövő, főleg a mesterséges intelligencia, vagy mi a fasz korában: például Gipsz Jakabról teljes személyiségprofil álljon rendelkezésre, amiből gép rendszerek segítségével azonnal kalkulálható legyen: Gipsz úr például a migriktől fél kibaszottul. Ekkor pontosan olyan tartalmakat fogunk a Facebook-on, Youtube-on, „társadalmi célú hirdetésként” annak a kohorsznak nyomatni mindig, amibe Gipsz úr beletartozik, de választás előtt főleg, amitől Gipsz úrnak erős vágya támad majd a Fideszre szavazni. Ez az igazi társadalmi célú hirdetés bazmeg, nem a tonnaszámra vett egyen Facebook-reklámok. Cambridge Analytica módszer, magyar változat, as you know. Meg ugye jó tudni, hogy miből tájékozódik a „polgár”, mert így egyrészt ugyancsak sokkal könnyeben konvertálható lehet Fidesz irányba (például off the fly generált, fake hírek az adott portál logójával kamuzva, amit az user az összegyűjtött adatok (internet URL előzmények) alapján olvasni szeret, beleillesztve a hírfolyamba), illetve lehet figyelni, ki akar államellenes cselekményekben, például tüntetéseken részt venni, és ha nagyon mozog, titkosszolgálati módszerekkel meg lehet győzni, hogy maradjon a valagán. Vagy ha ellenzéki és politikai pályára akarna állni, minden terhelő információ ott lesz róla, vagy ha nincs ilyen, deepfake MI technológiákkal a Megafon előállíthat róla bármit, amit csak a politikusi képzelet kitalálhat. Fantasztikus, ugye? (Nem.)

A Spyware legyen Nemzeti, mert akkor hogy mi van a kódban, senki sem ugathat bele! (Csak Moszkva.) Tökre gazdaságtalan külföldről megvenni egy Pegazus-alternatívát, aztán baszakodni annak „etikus” felhasználásával, meg licencelésével, meg a detektálásából eredő balhéval. Helyette fejlesszünk (ruszki segítséggel, nyilván) Nemzeti Spyware-t. Ez olyan kibaszott fontos, hogy Tákolmánymódosítás is kell hozzá, bizony, bizony! Thats it: https://infostart.hu/belfold/2023/11/14/ujabb-alaptorveny-modositas-jon és https://hvg.hu/itthon/20231110_Roganek_alaptorvenymodositassal_agyaznak_meg_a_jovore_erkezo_Digitalis_Allampolgarsag_Programhoz

Nézzük most a "frontend-et", tehát a digitális állami tárcát, és az ott tárolt azonosítókat! Rogánék nagyon igyekeznek, mivel mindenfajta állami ügyintézés e rendszer alá lenne tolva, itt lenne minden azonosítónk tárolva, úgy bizony! Nyilván elhiszem nekik, hogy én határozhatom meg, mely szerv mihez férhet hozzá. Aha. Nyilván Pegazus Tónitól elhiszem ezt a szöveget, ja nem. „A miniszter kijelentette azt is: nem kell attól tartani, hogy lesz valahol egy sötét szoba tele monitorokkal, ahol egy ember és minden DÁP-felhasználó minden adatát látja, és abban turkál.” Pontosan így lesz, komplett MI-rendszer lesz erre dedikálva, kurva sok pénzből, titokban. Ez a gépi tanuló rendszer majd leválogatja az adattömegből ami érdekes lehet a paraméterek alapján, aztán a többit a titkosszolgálati majd rendőrségi ispánok és alispánok intézni fogják, megnézik hogy kit mivel lehet megbaszni. „Rogán az állami Nagy Testvér szindrómától rettegőket azzal igyekezett leszerelni, hogy ’a Facebook és a Google már most többet tud mindenkiről, mint amennyit az állam bármikor is tudni fog róluk’.” fantasztikus érv ettől a féregtől, azonban a felsorolt multik szolgáltatásait az emberek önként választhatják, ahogy önként választhatják azt is, hogy milyen adatokat adnak meg. Itt, ebben a rendszerben ez nem lesz opció. Noha ez fasszopó kijelentette, hogy a használat önkéntes lesz, ne legyen kétségünk afelől, hogy óriási erővel fogják nyomni az állampolgárokat abba az irányba, hogy legyen ott a telefonjukon a DÁP-app, Digitális Állami Póráz, azaz a Nemzeti Sypware. A rendszer a használható funkciók száma miatt csábító lesz, - annak is kell lennie, különben kurvára senki sem fogja használni - és meghatározott felhasználói tömeg fölött a használat informálisan kötelező lesz, mondjuk úgy 2026 (=választások) környékére, ahogy ez a faszkalap szeretné (azaz ahogy elvárja tőle Orbán és Putyin). Főleg hogy „az ígéret szerint már piaci szolgáltatások is beépülnének a rendszerbe.” – tehát kötelező lesz jelen lenni piaci szereplőknek a rendszerben, itt egy törvény, 10 perc múlva hatályba lép, bazmeg. Tehát nem a mobilbank app-al lehet közvetlenül bankolni, hanem a „biztonság” "nemzetünk szuverenitásának biztonsága" érdekében a DÁP rendszerén keresztül megy át például a tranzakció, hogy Gipsz Jakab mondjuk a Kétfarkúaknak utalt némi lóvét. Finom mi?! 2026-ra szeretne 3 millió felhasználót, tehát a választásokra ez lenne az az eszköz, aminek bemenő adatit felhasználva manipulálni lehetne a közvéleményt, mert ekkora osztogatás, mint ami most volt jelenleg teljesen valószínűtlen. Mivel nincs elég pénz, a beszaratást kell még jobban feltekerni.

Arra készülhetsz, hogy lehetőség szerint minden pénzügyi tranzakciót be kívánnak húzni alá, mert nagyon "biztonságos", és gecire "szuverén" lesz, továbbá az lenne a legjobb, ha magyar emberek telefonján kvázi ez lehetne a híraggregátor is. Elárulom azt is, hogy a digitális állampolgári azonosító esetében pontosan ugyanúgy lesz kiskapu, mint az EESZT-nél. Tehát te beállíthatod majd, hogy mely állami szerv mihez férhet hozzá, és mihez nem, marhára felvilágosultan és biztonságtudatosan, de ez szemfényvesztés lesz, mivel kurvára nem fogod tudni ellenőrizni azt, hogy mely fajsúlyosabb állami szervnél mit tekintenek meg rólad, ha mondjuk netán tüntikézni voltál a rezsim ellen, és a rendőrség látókörébe kerültél, csupán azzal, hogy ott voltál, és szidtad a rendszert, igazoltattak, és eleve a telefonos előzményeid alapján a surveillance profilod alapról már átkerült kiemeltbe. Amíg az EESZT esetében ez indokolható egészségügyi veszélyhelyzet esetében, itt a DÁP-nál ez a feature alapból meglesz - és nem csak a nemzetbiztonsági szolgálatok magyar és ide települt ruszki munkatársai számára, hanem a különböző NER háttérintézmények, kamu civil szervezetek, és NER-kutatóintézetek számára, hiszen a rendszerrel kapcsolatos hangulatot, tehát a szuverenitás megsértésének veszélyét éberen és folyamatosan monitorozni kell. Ahogy előzőekben erre utaltam, megelőlegezem számodra azt, hogy fognak vásárolni a készítéséhez Android-hoz és iOS-hoz nem foltozott sebezhetőségek dokumentációit a szoftverkód-feketepiacon, a la Pegasus és Hacking (Hacked) Team, és ennek beszerzésében a ruszki fél sokat fog segíteni. Később ez ki fog majd derülni, olyan 2030 után legkorábban.

Pro tipp: ha igazán biztonságosan akarod majd használni a DÁP app-ot, akkor egy csak e célra használt dedikált, előzőleg alapállapotba állított mobiltelefonra telepíted és, csupán e célra használt felhasználói fiókot ("Google fiók") regisztrálsz ezen a készüléken. Semmi más app-ot nem telepítesz és használsz azon a készüléken! A készüléket ha nem DÁP-ozol, kikapcsolva tartod! Érdekes lesz majd megnézni hálózati forgalomelemző szoftverekkel, (amik nem a DÁP-pal kompromittált készüléken futnak) vagy hálózatelemzési célhardverekkel, hogy mely IP címekre mit forgalmaz az applikáció.

Szóval, ez lenne a most formálódó Nemzeti Politikai Kreditrendszer mobiltelefonokra szerkesztett, legfontosabb adatgyűjtő, és lehetőség szerint vélemény-kontrolláló eleme. Ez lenne a propagandaszervező rendszer, amiből a Fidesz nagyon digitálisan tudná kontrollálni a hatalmuk megőrzését célzó, személyre szabott agymosást. A törvényt benyújtották, a szuverenitás fogalmába bármi belehúzható, a szuverenitás = nem Fideszes. Aki nincs velünk, ellenünk van. A Szuverenitásvédelmi Hatóság neve nagyon hasonlóan összecseng az Államvédelmi Hatóság elnevezésével. A szuverenitás (értsd. Fidesz-hatalom) védelme pedig úgy biztosítható a legnagyobb hatékonysággal és legkorszerűbb módon, ha az „állampolgárok” önként használnak olyan technológiákat, amelyek a nemzeti szuverenitás védettségét személyek szintjén folyamatosan ellenőrizni képes. Lehet ilyen kifinomult megoldásokkal tekerni a kontrollon és az erőszakon, azonban ha nem lesz pénz, akkor csinálhat bármit a Fidesz, bukni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://tldr.blog.hu/api/trackback/id/tr8618264465
süti beállítások módosítása